Red Dirt Country Hour tisdag 17:30

I veckans Red Dirt Country Hour kommer som vanligt country från olika decennier med t ex Jerry Lee Lewis 60-tal, Don Williams och Tanya Tucker 70-tal, och Conway Twitty 80-tal. Det blir aven nyare musik rån Texas, Oklahoma, Tennessee men även från övriga världen för det blir också en svensk artist, Hannes Aitman.

På bilden ovanför ser du en bild på The Killer, Jerry Lee Lewis. Han dog för elva månader sedan och i veckans program kan du höra en ballad !!! ”There Must Be More to Love Than This

I veckans program kan du även höra George Strait’s hitlåt från 2006, ”Give It Away”
Bilden nedan är en bild från CMA Awards 2007 där låten blev utsedd till årets bästa. Förutom The King of Country, George Strait är också låtskrivarna Bill Anderson, Jamey Johnson (innan han skaffade lång hårbeklädnad på ’hela’ huvudet) och Buddy Cannon
se även låtlistan: Red Dirt Country Hour – FMIV

RDCH vecka 2339 / RB