Lördagens radioprogram

Vi på radion önskar alla en trevlig helg. Passa på att ta del av vårt programutbud via webbradion eller FM bandet 93,7 MHz. På lördag sänds följande program:

14.00: 78-timmen, ett musikprogram av Ola Rosengren. Repriser kl 11-12 både på måndagar och onsdagar.

15:00: Jazzbiten med Claes Tillander. Claes spisar jazz och passar på att göra reklam för kommande konserter som anordnas i Västerås av föreningen Jazzens vänner. Repriser söndag 16-17, tisdagar och torsdagar 11.30-12.30

16.00: Dumpen och Plumpen. I avsnittet får du följa med när djuren ska gå på skattjakt i Västerås. Dom tror att skatteverket är en bra plats att leta på. Repriser måndagar kl 7, tisdagar kl 11 onsdagar kl 20

15:00: Jazzbiten med Claes Tillander. Claes spisar jazz och passar på att göra reklam för kommande konserter som anordnas i Västerås av föreningen Jazzens vänner.

16.00: Dumpen och Plumpen. I avsnittet får du följa med när djuren ska gå på skattjakt i Västerås. Dom tror att skatteverket är en bra plats att leta på. Illustrationen här nedanför är gjord av Inger Koleff.

 

Bild till avsnitt 8 - Hos skatteverket med passpartout

Publicerad i Okategoriserade