Laki är tillbaka! Fredag kl 9 – 9.30

Laki är åter tillbaka! Fredag kl 9.00 – 9.30 med repris kl 17.00 – 17.30. I samband med en ny årstid så kommer ett nytt koncept och inriktning för programmet. Det är fortfarande för utrikesfödda kvinnor och samma härliga energi finns kvar men nu så skapas programmet tillsammans med Tillväxtverket som vill uppmuntra och utrikesfödda kvinnor att starta och utveckla sitt företag. Laki sänds i fyra avsnitt. Dessa fyra avsnitt med Tillväxtverket ska bland annat vägleda och påminna kvinnorna att det inte är försent att starta sitt drömjobb. Vikten av att de faktiskt uppfyller sina drömkarriärer.
Aya Elturk producerar programmen och du får bland annat följa med när hon besöker internationella kvinnoföreningen i Malmö.

 

Laki - logga

Publicerad i Okategoriserade