Sommarjazz på Vallby friluftsteater, tisdag den 13 augusti kl 19.00!

På tisdag kväll kan du njuta av swing och New Orleans musik i sällskap med trombonisten/trumpetaren/sångaren och underhållaren Dan Barrett & His Swedish Smorgasbord. Med på scenen finns Jesse Lindgren, saxofonisten/ klarinettisten Klas Toresson, gitarristen Mikael Selander, pianisten Pelle Larsson, basisten Niklas Fernqvist och trummisen Daniel Fredriksson.

Meteorologerna lovar sol och cirka 18 grader kl 19 så tag med en extra tröja eller filt!

Detta är den andra och sista sommarkonsert som Jazzens Vänner arrangerar på Vallby friluftsteater. Den andra konserten den 13 augusti är med Dan Barrett & His Swedish Smorgasbord, som består av Dan Barret, Jesse Lindgren, Klas Toresson, Mikael Selander, Pelle Larsson, Niklas Fernqvist och Daniel Fredriksson.

Här är programmet för konserten med Dan Barrett & His Swedish Smorgasbord på tisdag: http://www.jazzensvanner.com/evenemang/dan-barrett-his-swedish-smorgasbord/.

Skärmklipp

Publicerad i Okategoriserade