Kvinnopodden Laki – avsnitt 13: Sista avsnittet av Laki, fredag kl 07.30 – 08.00.

Imorgon fredag kan du lyssna till det trettonde och sista avsnittet av Aya Elturks podd Laki. Aya knyter ihop säcken och berättar om hur hon kom igång med att göra Laki. Hon träffade på folk som stöttade hennes projekt – utan att kräva något tillbaka. De trodde helt enkelt på att hon kunde skapa det hon ville. Och det kunde hon ju, eller hur?
Aya pratar om vikten av att hålla fast i sina drömmar och mål och att ta chansen att lyckas. Ibland går det inte som man tänkt sig men istället för att deppa ska man lära av det som gick fel. Då har man goda chanser att lyckas nästa gång.

Det är som sagt det sista avsnittet av Laki men jag tror att vi får höra mer från Aya Elturk i framtiden med andra program. Aya är väldigt duktig och vi är glada och stolta över att vi fick sända hennes program Laki. Tack Aya!

Repris fredag kl 16.00 – 16.30.

Du kan lyssna som poddcast på Soundcloud när det passar dig: https://soundcloud.com/user-72477487. Du kan även bara klicka på bilden härunder. Där hittar du också tidigare avsnitt.

LAKI Soundcloud

Publicerad i Okategoriserade