Jazzbiten, lördag kl 15.00 – 16.00

I det nya programmet, nr 507, hyllar Claes Tillander bl a Doris Day som den gångna veckan gick ur tiden i en ålder av aktningsvärda 97 år. Hylla henne under nästan tjugo minuter med fem olika klassiska melodier låter Claes underbara australiska pianisten och jazzsångerskan Janet Seidel göra. Doris Day var Janet Seidels stora musikaliska idol så bättre tolkare av Doris Days musikskatt har man svårt att finna.

Andra artister vi höra i programmet: Laura Fygi, Jan Allan, Frits Landesbergen, Renee Brouwer Cooper, Bart Wouters, Rob Henneveld, David J Seidel, Jurgen Feskens, kees van zijp, Jazz Connection och Robert Wells.

Befinner ni är utanför Västerås kan ni alltid lyssna i webbradion på www.fmiv.nu. Smaklig spis and Happy listening!

Repriser: söndag kl 16, tisdag och torsdag kl 11.30, lördag kl 15.

Bilderna: Doris Day, Janet Seidel, Jan Allan, dagens CD-skivor

01 Doris Day 02 Janet Seidel (2) 03 Jan Allan 04 Jazzbiten 507 (2)

Publicerad i Okategoriserade