Kvinnopodden Laki – avsnitt 11: Bara mellan oss, fredag kl 07.30 – 08.00.

Veckans avsnitt är inspirerat av företaget RFSU som säljer alla dom där produkterna som många inte vågar köpa, för att de skäms, är rädda eller fått fel information om. Aya Eltruk har intervjuat kuratorn Tina Rinkeborn för att ta reda på hur hon arbetar med alla dessa kvinnor som går runt och bär på hemska minnen, jobbig vardag och funderingar kring framtiden. Finns det även kulturkrock i vårt mående? Vem har rättighet att ta del av det där allra viktigaste inom oss? Bara mellan oss tycker jag att du ska lyssna, njut och dela.

Repris: fredag kl 16.00 – 16.30.

Du kan lyssna som poddcast på Soundcloud när det passar dig: https://soundcloud.com/user-72477487. Du kan även bara klicka på bilden härunder. Där hittar du också tidigare avsnitt.

LAKI Soundcloud

Publicerad i Okategoriserade