Fredagsparty imorgon kl 18.00 – 21.00!

TGIF! Thank God it´s Friday! Och det betyder såklart FREDAGSPARTY!

Björn Karlström är tillbaka i Fredagsparty – fast det är han inte alls! Han har nämligen ådragit sig en superförkylning så vi får nog vänta till nästa vecka innan han dyker upp i etern igen. Johan Ahl och Björn har avtalat att köra både Fredagsparty och Rockkvällen tillsammans i framtiden. Det blir kul!

Du vet väl att du kan ringa Johan och Björn i studion på 021 410 190 och önska partylåtar! GÖR DET!

Du vet väl också att du kan lyssna till programmet även om du fotvandrar i Peru? Surfa in på www.fmiv.nu och klicka på den stora blåa knappen ”Webbradio”. När klockan är 18 här i Sverige är den 11 på förmiddagen i Anderna och det passar ju perfekt! Då går vandringen upp till Machu Picchu som en dans!

I Sala lyssnar du på 97,0 MHz eller i webbradion: www.radiosala.se.

Dans 7

Publicerad i Okategoriserade