Kommunfullmäktige om budget, torsdag kl 08.00 – 23.00!

På torsdag är det dags för ett – troligen – extra långt kommunfullmäktige. Då ska man behandla budgeten. Det finns inte så många punkter på dagordningen, bara nio, men av erfarenhet vet vi att budgetdiskussioner brukar ta lång tid.
 
Innehållet i dagordningen och handlingarna är för detaljerade för att återges i korthet här. Du kan läsa alla detaljerna i handlingarna här: https://www.vasteras.se/namndhandlingssok.html. Klicka på det lilla blåa plustecknet till höger om ”Sammanträde 2018-11-29”. Då öppnas det en lista med alla handlingar i pdf-format.
 
Om man mot förmodan inte skulle bli klara under torsdagen sänder vi även den eventuella fortsättningen på kommunfullmäktige fredag. Information om detta meddelar vi på Facebook sent torsdag kväll.
 
Bilden: Kommunfullmäktiges nya ordförande: Lars Kallsäby (C), ny 1:e viceordförande Marita Öberg Molin (S), ny 2:e viceordförande Marcus Jacobson (M), Claes Danielsson.
01 Lars Kallsäby (C) 02 Marcus Jacobson och Marita Öberg Molin 03 Claes Danielsson
Publicerad i Okategoriserade