Nu börjar närradions höstsäsong på allvar!

På torsdag kl 15.30 sänder vi från kommunfullmäktiges första möte efter sommarledigheten. Vi spelar musik fram till mötets start kl 16 och när politikerna tar paus. Sammanträdet brukar sluta runt kl 23.

På fredag är Björn Karlström tillbaka med Fredagsrock kl 19 – 22! Det är många som har saknat programmet. Björn har tröttnat på strulet i Västerås och har flyttat sitt program till Radio Sala: http://www.radiosala.se. Men vi sänder även programmet här i Västerås samtidigt. Det ska bli spännande! Vi ska se om vi kan få ett närmare samarbete med Radio Sala så vi kan utväxla program.

Björn kommer att sända från Sala varje fredag framöver och vi länkar det till Västerås. Den första fredagen i månaden börjar Fredagsrock kl 19, då ett annat program sänds kl 18 – 19 i Radio Sala. Men resten av månaden börjar Fredagsrock kl 18.

Resemagasinet med Svante Strömberg har redan börjat och ett nytt program om Alanya i Turkiet kommer på lördag kl 14.30. Missar man det kan man alltid lyssna på programmet som podcast i Svantes nya Mixcloudkanal: https://www.mixcloud.com/utkik/

Jazzbiten med Claes Tillander har också börjat och det kommer ett nytt program på lördag kl 15.

VSKs populära sportpodd med Dan Kiwii Persson och Ted Nilsson drar igång igen tisdagen den 6 september kl 17. Podden sänds alltid första tisdagen i månaden kl 17 – 18. Missar man det kan man alltid lyssna till programmet som podcast här: https://vskpodden.wordpress.com.

Och slutligen är Bertils Musikmix tillbaka med Bertil Söderlund vid spakarna med ett nytt program lördag den 10 september kl 13. En skön blandning av musik från den gamla goda tiden och dansband.

 

Publicerad i Okategoriserade