Extra representantskapsmöte i FMIV måndagen den 19 september

FMIVs ordförande och flera ledamöter i styrelsen avgick på förra medlemsmötet den 16 augusti. FMIV har inte längre en fungerande styrelse så just nu är situationen ganska oklar, men vi fortsätter att sända som vanligt.

Inom kort skickar vi ut kallelse till föreningens medlemmar med tid och plats för det extra representantskapsmötet. Det är viktigt att alla medlemsföreningar kommer till mötet. Närradions ekonomi har plötsligt försvagats allvarligt när mer än en fjärdedel av intäkterna har lyfts bort. Hur har det gått till? Och vi ska välja en ny styrelse som åtminstone kan sitta fram till ordinarie årsmötet i november.

Radion har 30 år på nacken och gått genom andra kriser förut. Varje gång har man lyckats hitta lösningar. Det gör vi också denna gången! En fri och oberoende närradio i Västerås behövs mer än någonsin nu när lokalpressen krymper. Din radio! Vår Radio!

Om man har frågor är man välkommen att ringa till mig, Jesper, på 021 – 470 75 37 eller 0721 – 75 01 97. Bäst måndag – fredag kl 9 – 15.

Publicerad i Okategoriserade