Trevlig radiohelg!

Lördag den 14 november

13.00 – 13.30 Improradioteatern Tillsammans med sin pratglada ensemble improviserar han fram sanslöst roliga sketcher. Dagens show heter ”Vi lever inte på 1800 talet” showen är inspelad i Växhuset i Västerås inför publik.

14.00 – 15.00 78-timmen med Ola Rosengren. I en timme spelar Ola Rosengren från sin 78-varvare och berättar om musiken på den tiden inspelningstekniken var i sin linda.

15.00 – 16.00 Jazzbiten med Claes Tillander. Claes berättar att han via webbradion har lyssnare långt bort i världen som inte begriper ett ord av vad han säger men som tydligen låter jazzmusiken tala. Dagens program innehåller lite storbandsjazz, en hel del piano m m plus, som avslutning, Joan Chamorro och hans härliga Barcelonaungdomar i lite brasilianskt sambasväng i sällskap med Scott Hamilton. Smaklig spis!

16:00 – 17.00 Jonny B Goode Show. Musikprogram av Ronny Forslund från Radio Österåker. Han spelar vinylskivor från 50 och 60-talet.

17.00 – 18.00 Joe Allan’s Rockabilly Natch. Ett musikprogram som produceras av Hallsta Sura närradio. Det här är en repris ifrån samma period förra året.

18.00 – 19.00 Countrybox med Kenneth Friberg. Country, Bluegrass och lite Oldtime. Programmet produceras av Radio Sala.

19.00 – 22.00 Musikslingan går på med Rockabilly och rock’n roll musik!

Söndag den 15 november

10.00 – 12.50 Eben Ezer kristet program på spanska. med Jesus Hermandez och Christian.

16.00 – 17.00 Jazzbiten med Claes Tillander Claes berättar att han via webbradion har lyssnare långt bort i världen som inte begriper ett ord av vad han säger men som tydligen låter jazzmusiken tala. Dagens program innehåller lite storbandsjazz, en hel del piano m m plus, som avslutning, Joan Chamorro och hans härliga Barcelonaungdomar i lite brasilianskt sambasväng i sällskap med Scott Hamilton. Smaklig spis!

Publicerad i Okategoriserade