Jazzbiten nu på lördag kl 15.00

Lyssna på Jazzbiten på 93,7 nr 532 lördag den 14 november kl 15.00. Claes berättar att han via webbradion har lyssnare långt bort i världen som inte begriper ett ord av vad han säger men som tydligen s a s låter jazzmusiken tala. Dagens program innehåller lite storbandsjazz, en hel del piano m m plus, som avslutning, Joan Chamorro och hans härliga Barcelonaungdomar i lite brasilianskt sambasväng i sällskap med Scott Hamilton. Tyvärr är konserten som Claes flaggar för den 17 november med Champian Fulton Scandinavian Quartet inställd. Det beror på konserthusets beslut om att pausa alla framträdanden. På bifogade bild ser ni vilka CDs som dagens musik är hämtad från. Programmet sänds även söndagar kl 16.00 samt tisdagar o torsdagar vid lunchtid kl 11.30-12.30. Smaklig spis!

Publicerad i Okategoriserade