Helgens radiotablå

Lördag den 31 oktober

13.00 – 13.30 Improradioteatern Tillsammans med sin pratglada ensemble improviserar han fram sanslöst roliga sketcher. Dagens show heter Dagens show heter ”Halloween”. Repris ifrån i tisdags.

14.00 – 15.00 78-timmen med Ola Rosengren. I en timme spelar Ola Rosengren från sin 78-varvare och berättar om musiken på den tiden inspelningstekniken var i sin linda.

15.00 – 16.00 Jazzbiten med Claes Tillander. Programmet är mycket varierande och innehåller musik av bland annat Louis Armstrong tillsammans med Oscar Peterson trio och Louis’ sextet med Duke Ellington vid flygeln. Vidare en hyllning till Lasse Gullin i melodin Igloo med Fredrik Lindborgs fina septett om jazztrio och stråkkvartett. Dessutom Christna von Bülow kvartett med Bernt Rosengren som gäst i What a diference a day made varpå Laura Fygi får följa upp den med en portugisisk variant, Quando vuelva a tu lado, innan Joan Chamorros härliga Barcelonaflickor i sällskap med Scott Hamilton bjuder på Sugar och Mårten Lundgren med sin kvartett avslutar timmen med Glenn Millers Moonlight Serenade från CDn Big Band goes Small Band sätter punkt för idag. Repris ifrån förra veckan.

16:00 – 17.00 Jonny B Goode Show. Musikprogram av Ronny Forslund från Radio Österåker. Han spelar vinylskivor från 50 och 60-talet.

17.00 – 18.00 Joe Allan’s Rockabilly Natch. Ett musikprogram som produceras av Hallsta Sura närradio.

18.00 – 19.00 Countrybox med Kenneth Friberg. Country, Bluegrass och lite Oldtime. Programmet produceras av Radio Sala.

19.00 – 22.00 Musikslingan går på med Rockabilly och rock’n roll musik!

Söndag den 25 oktober

10.00 – 12.50 Eben Ezer kristet program på spanska. med Jesus Hermandez och Christian.

16.00 – 17.00 Jazzbiten med Claes Tillander

Programmet är mycket varierande och innehåller musik av bland annat Louis Armstrong tillsammans med Oscar Peterson trio och Louis’ sextet med Duke Ellington vid flygeln. Vidare en hyllning till Lasse Gullin i melodin Igloo med Fredrik Lindborgs fina septett om jazztrio och stråkkvartett. Dessutom Christna von Bülow kvartett med Bernt Rosengren som gäst i What a diference a day made varpå Laura Fygi får följa upp den med en portugisisk variant, Quando vuelva a tu lado, innan Joan Chamorros härliga Barcelonaflickor i sällskap med Scott Hamilton bjuder på Sugar och Mårten Lundgren med sin kvartett avslutar timmen med Glenn Millers Moonlight Serenade från CDn Big Band goes Small Band sätter punkt för idag. Repris ifrån förra veckan.Ola Rosengren som spelar gamla 78 varvare i 78 timmen.
Publicerad i Okategoriserade