Repris av Jazzbiten på lördag kl 15

Denna lördag och någon vecka framåt så sänder radion en repris av Jazzbiten. Det blir program nr 531. Kan även avlyssnas på söndag kl 16 och på tisdag resp torsdag kl 11.30. Programmet är mycket varierande och innehåller musik av bland annat Louis Armstrong tillsammans med Oscar Peterson trio och Louis’ sextet med Duke Ellington vid flygeln. Vidare en hyllning till Lasse Gullin i melodin Igloo med Fredrik Lindborgs fina septett om jazztrio och stråkkvartett. Dessutom Christna von Bülow kvartett med Bernt Rosengren som gäst i What a diference a day made varpå Laura Fygi får följa upp den med en portugisisk variant, Quando vuelva a tu lado, innan Joan Chamorros härliga Barcelonaflickor i sällskap med Scott Hamilton bjuder på Sugar och Mårten Lundgren med sin kvartett avslutar timmen med Glenn Millers Moonlight Serenade från CDn Big Band goes Small Band sätter punkt för idag och Claes hälsar: Keep on Swinging och Smaklig Spis tills vi hörs och ses igen.

Publicerad i Okategoriserade