Onsdagens radioprogram!


Onsdag den 7 oktober

08.30 – 09.30 Jonny B Goode Show. Musikprogram av Ronny Forslund från Radio Österåker. Han spelar vinylskivor från 50 och 60-talet. Repris från i lördags.

09.30 – 10.30 Tärnatimmen Studenter ifrån Tärna Folkhögskola sänder direkt ifrån studion.

10.30 – 11.00 Fokus Västerås med Cissi och Sandra Radion sänder ett nyhets- och aktualitetsprogram för dig som bor  i Västerås. Syftet är att belysa nyheter, händelser och politiska beslut i Västerås. I dagen program intervjuas Ludvig Ericsson, enhetschef för Vafabs återbruk. Han berättar om de åtgärder som vidtagits för att minska på stölder, varför det är bra att slänga matavfall i den bruna kompostpåsen och att köpingsbor inom ett par år kan gå på toppen av ett sopberg. Programmet släpps även som podd. För mer info klicka här.

11.00 – 12.00 78-timmen med Ola Rosengren. Ola spelar stenkakor (78-varvare) och berättar om musiken. Repris från i lördags.

12.00 – 13.00 Joe Allan’s Rockabilly Natch.
med Jo Allan och Ingrid Ericsson. Programmet fokuserar på Rockabilly musik och kulturen med amerikanska bilar i bl.a. Hallsta, Sura och Västerås. Repris från i lördags.

18.00 – 22.00 Johans Rockkväll Johan Ahl direktsänder ifrån studion, han spelar Rock’n roll och Rockabillymusik. Det går bra att ringa in till programmet och önska låtar. Numret är 021-410190.Ronny Forslund som sänder Ronny bee Goode show
Publicerad i Okategoriserade