Månadsarkiv: oktober 2017

PREvuxenpodden, premiäravsnittet kl 19.00!

Vi sänder idag första avsnittet av PREvuxenpodden i repris då Tova Forslund och Jonathan Blom inte har kunnat spela in ett nytt avsnitt på grund av sjukdom. Men nu är de på fötter igen! Det är roligt att lyssna till

Publicerad i Okategoriserade

Johans Rockkväll kl 18.00 – 22.00!

Missa inte det! Det går att ringa till Johan i studion och önska låtar och skicka hälsningar på 021 410 190. Gör det!   Rockkvällens Facebook: https://www.facebook.com/JohansRockkvall/.

Publicerad i Okategoriserade

Jazzbiten, lördag kl 15.00 – 16.00!

Claes Tillander presenterar musik av Count Basie, Ray Charles, Nancy Harms och Thou Shalt Swing i program nr 471. Dessutom är det stort fokus på band, musiker och musik som kommer att höras i Västerås konserthus söndag 12:e november exakt

Publicerad i Okategoriserade

Bertils Musikmix, lördag kl 13.00 – 14.30!

Bertil Söderlund serverar en ny Musikmix lördag. Denna gången är det dansbandet Four Seven från Trollhätten som han går på djupet med. Dagens tema är Siffror och dagens artist är Kjell Kraghe, Strömstads revykung.

Publicerad i Okategoriserade

New Country fredag kl 20.00 – 21.00!

Västeråsaren Göran Ohlzon dammsugar varje vecka planeten för countrynyheter och ofta hör du låterna första gången i hans program. I veckans lista finns även No Bull Band från Argentina! Häng med och upptäck countryns nutida utveckling. New Countrys hemsida: http://www.ohlzon.nu/topplistan/newcountry.asp.

Publicerad i Okategoriserade

Svenska Närradiolistan fredag kl 18.00 – 20.00

Nu är det äntligen dags för en ny lista med musik med svensk anknytning! De 10 första låtarna i listan är de mest poplära som har röstats fram av lyssnarna. De nästa 20 låtarna är de som fick färra röster

Publicerad i Okategoriserade

Njut av torsdag förmiddagen med Björn!

Varje torsdag (och måndag!) livesänder Björn Karlström ”Fokus Västerås” i två timmar mellan kl 09.00 och 11.00. Programmet är en livfuld blandning av intervju, reportage och musik och allt handlar om Västerås!   Häng med du också!   ”Fokus Västerås”

Publicerad i Okategoriserade

PREvuxenpodden, repris denna vecka

Kl 19.00 idag sänder vi som vanligt PREvuxenpodden men det får bli en repris på förra veckans avsnitt 6 då skolan tog all tid för Jonathan och Tova denna vecka. Avsnitt 6 sänds i repris torsdag kl 08 och söndag

Publicerad i Okategoriserade

Sommarradions ledare, John Bark, har släppt en ny musikvideo: Skrotskatt!

https://www.youtube.com/watch?v=C2mFsF7GJKI John gjorde en fantastisk insats som ledare av årets Sommarradio men han har andra strängar på sin lyra: han är också musiker och hans hjärta bankar speciellt varmt för reggae.   Du hittar mycket mer musik på Johns hemsida:

Publicerad i Okategoriserade

Rockkväll med Johan Ahl, lördag kl 18.00 – 22.00!

Nu är det dags för fyra svettiga non-stop rock’n’roll-timmar! Dansa dig i form med Johan! Det går även bra att ringa till Johan under sändning på 021 410 190 – men bara om du är något så när nykter!  

Publicerad i Okategoriserade